IT Solutions B.V.

Calamiteitenservice: +31(0)599-648320

Werken bij JPB

Wij zijn een jong, hardwerkend team dat altijd op zoek is naar nieuwe kennis en ervaring om ons bedrijf nog verder te versterken. Binnen JPB krijg je hier veel ruimte en vrijheid voor. Er hangt een fijne, informele werksfeer binnen het bedrijf en iedereen staat er voor open om met je mee te denken of om met je te sparren.

 

Subscribe op onze nieuwsbrief

 

 

HET BEDRIJF

JPB IT Solutions is een start-up voortkomend uit de JPB Groep. JPB IT Solutions heeft een goed begin gemaakt en een stevige basis neergezet om de markt mee op te gaan.  We bestaan uit een zeer gemotiveerde en diverse groep, ieder met zijn of haar eigen achtergrond en specialiteiten.

De andere bedrijven uit de JPB Groep zijn JPB Logistics welke gespecialiseerd is in de opslag van gevaarlijke stoffen en JPB Industrial Services welke gespecialiseerd is in dienstverlening aan de industrie en asbestsanering. Met vijf locaties (Delfzijl, Farmsum, Winschoten, Emmen en Veendam) en het hoofdkantoor in Appingedam is de JPB Groep in het Noorden een grote speler op deze gebieden.

De bedrijven van de JPB groep kennen een hoog automatiseringsniveau. Bijna alle automatiseringssystemen zijn door ons zelf gebouwd of geïmplementeerd. Ook het onderhoud van de systemen wordt door ons zelf gedaan. Vele systemen zijn gebaseerd op zogenaamde “open source” software (Linux).

Wij hebben besloten met de door ons opgedane kennis en ervaring op het gebied van automatisering van logistieke processen en project georiënteerde processen naar de markt te gaan en hebben JPB IT Solutions opgericht. Ons doel is deze onderneming snel uit te bouwen naar een grotere speler. 

WERKZAAMHEDEN

Je voornaamste werkzaamheden zijn het ontwikkelen van nieuwe applicaties. Wij maken met name gebruik van Ruby en Ruby on Rails. Ook help je bij het oplossen van diverse problemen, signaleer je proactief mogelijke verbeteringen en voer je deze door. We zijn op zoek naar een ontwikkelaar die out of the box kan denken en niet is vastgeroest in een bepaalde manier van denken en doen. Denk je, een leuke functie maar ik mis nog kennis en ervaring? Geen probleem. Wij leiden je op tot een ervaren ontwikkelaar. Belangstelling voor IT en ambitie vinden we belangrijker dan ervaring.

Binnen het bedrijf heb je veel vrijheid in je werk en ben je zelf verantwoordelijk voor wat je doet. Binnen IT Solutions werken we met Linux, dus het is belangrijk dat je hiermee kan werken of bereid bent om dit te leren. Daarnaast verwachten we ook van je dat je meedenkt over hoe JPB IT Solutions zich verder moet ontwikkelen. De sfeer binnen JPB wordt wel omschreven als informeel. Er wordt veel gelachen en op vrijdagmiddag houdt iedereen wel van een drankje, maar er wordt ook hard gewerkt en iedereen is gedreven om zijn of haar werk goed uit te voeren.

WAT ZOEKEN WE

 • We zoeken mensen die belangstelling hebben voor automatisering.
 • Een denkniveau op minimaal HBO-niveau
 • Je hebt ambitie en je wilt van je werk meer maken dan alleen een baan maar ook een beetje je hobby.
 • Je bent technisch aangelegd

 WAT BIEDEN WE

 • Een uitdagende voltijd functie 
 • Een dynamische, gezellige werkomgeving met veel jonge mensen.
 • De mogelijkheid om snel te groeien.
 • Een sterk moederbedrijf dat bereid is te investeren. Zowel in het bedrijf als in jou.
 • Jij bepaalt of het bedrijf snel groeit en als het bedrijf groeit dan groei jij mee.
 • Uiteraard een marktconform salaris.

KENNIS EN ERVARING

 • Kennis van MySQL en database ontwerp
 • Kennis van HTML / CSS / Javascript
 • Kennis van Ruby en Ruby on Rails
 • Vereiste taal: Nederlands
 • Vereiste opleiding: Geen (Informatica heeft de voorkeur)
 • Vereiste licentie of certificering: Rijbewijs B (niet verplicht, heeft wel de voorkeur)

CONTACT

Kun jij je vinden in de bovenstaande punten dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Stuur je CV en een motivatiebrief naar po@jpbgroep.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© JPB Groep B.V. 2019