Groep B.V.

Calamiteitenservice: +31(0)599-648320

Working at JPB

We are a young, hard-working team that is always looking for new knowledge and experience in order to further strengthen our business. JPB gives you the space and freedom which enables you to develop yourself as well. The atmosphere is nice, informal and everyone within the company is open to help you or to mutually discuss your ideas.

 

 Het bedrijf

De JPB Groep bestaat uit diverse bedrijven, gespecialiseerd in een breed scala aan industrieel gerelateerde diensten, zoals logistieke dienstverlening, industriële reiniging, asbest sanering en IT oplossingen.

Met vijf locaties (Delfzijl, Farmsum, Emmen, Winschoten en Veendam) en ons hoofdkantoor in Appingedam is de JPB Groep in het Noorden van Nederland een grote speler. Ons klantenbestand bestaat uit zowel regionale partijen alsook vele multinationals.

De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid en ook voor de toekomst hebben we ambitieuze groeiplannen zowel in Nederland maar ook in het buitenland.

De sfeer binnen JPB is informeel en prettig. Er wordt veel gelachen en regelmatig worden er activiteiten georganiseerd. Maar er wordt ook hard gewerkt en iedereen is gedreven om zijn of haar werk goed uit te voeren.

De functie

Als monteur pleeg je onderhoud aan de installaties van JPB Logistics. Dit betreft uiteenlopende werkzaamheden van het werken aan motoren, leidingen, flenzen, luchtvoorzieningen tot aan pompen en slangen. Het kan ook gaan om inspecties of facilitair onderhoud zoals een deur verven. Overal waar binnen het bedrijf preventief of correctief onderhoud nodig is kun je bij worden betrokken.

Voor specialistisch onderhoud schakelen we een externe partij in. Deze partij dient op onze locatie begeleid te worden. Bijvoorbeeld om bij de aanvang van de werkzaamheden de werkplek te laten zien en aan te wijzen welke zaken extra aandacht verdienen. Dit valt ook onder je werkzaamheden. Daarnaast sta je zelf in contact met leveranciers en externe partijen om onderhoud te regelen.

Als laatste verwachten we dat je een bijdrage levert aan een veilige werkomgeving. Dit kan zijn doordat je inspecties uitvoert, materieel keurt, de werkplek opruimt en meer.

Het gaat dus om een afwisselende functie waarbij je zelf sleutelt maar ook andere partijen kunt aansturen. Het betreft een full-time functie in dagdienst. Incidenteel kan er een storing buiten dagdienst optreden. Je zult onderdeel uitmaken van een klein team dat verantwoordelijk is voor al het onderhoud op onze locaties.

Competenties en eigenschappen

Voor deze functie zoeken we iemand die:

  • Een MBO 4 opleiding met technische achtergrond heeft afgerond
  • Affiniteit heeft met techniek
  • Oog heeft voor veiligheid tijdens het werk
  • Relevante ervaring als monteur

In het begin zul je begeleid worden door collega’s om je wegwijs te maken in het bedrijf. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het volgen van cursussen of opleiding om hiaten in kennis op te vullen.

Wat bieden wij

  • Een boeiende uitdagende functie
  • De mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en vaardigheden te vergroten
  • Een dynamische, gezellige werkomgeving binnen een relatief jong team
  • Een sterk moederbedrijf dat bereid is te investeren, zowel in het bedrijf alsook in jou
  • Jij bepaalt of het bedrijf snel groeit en als het bedrijf groeit, dan groei jij mee
  • Uiteraard een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt je CV en motivatiebrief sturen naar po@jpbgroep.nl.Voor vragen kunt u terecht bij Anne-Jan Mulder (manager P&O) via annejan.mulder@jpbgroep.nl.