Groep B.V.

24/7 Calamiteitenservice

+31 (0) 599 - 648 320

Over de JPB Groep B.V.

JPB levert diensten op het gebied van Industriële services, Logistiek en IT. Al onze diensten worden gekenmerkt door de steekwoorden:

Flexibel, innovatief en betrouwbaar

Flexibel, omdat we redeneren vanuit de klant. Elke klant is anders waardoor een standaardpakket niet voldoet. JPB wil altijd flexibel inspelen op de eisen en wensen van zijn klanten.

Innovatief omdat dat de manier is te komen tot een verbeterde dienstverlening, maar ook omdat dit JPB in staat stelt nieuwe diensten aan te bieden, die onze klanten in staat stellen hun bedrijfsvoering te verbeteren. Ooit begonnen als een klein Industrieel reinigingsbedrijf, levert JPB nu vele diensten op het gebied van Industriële services, Logistiek en IT.

Betrouwbaar omdat we uitgaan van een ''man een man, een woord een woord'' (geldt natuurlijk ook voor onze vrouwelijke collega’s). Wij doen wat we beloven.

Laatste vacature

  • Stage: commerciële economie
    Het bedrijf JPB groep is een jong bedrijf bestaande uit JPB Logistics en JPB Industrial Services. JPB Logistics is gespecialiseerd in de opslag van gevaarlijke en brandbare stoffen. Deze stoffen worden opgeslagen in tanks of warehouses. JPB Industrial Services is gespecialiseerd in reiniging en asbest sanering. Met een vijftal locaties…
    in Vacatures

Laatste nieuws